See English Version

راهنمای نحوه تهیه پوستر روی سایت قرار گرفت

راهنمای تهیه پوستر در بخش راهنمای ارسال مقالات قرار گرفت.

نحوه تهیه پوستر

-  عنوان پوستر و مشخصات نویسندگان  به همراه محتویات مقاله شامل دو بخش و بصورت عمودی در ابعاد 60 در 90  مطابق با نمونه تهیه گردد.

- متن پوستر شامل چکیده، مقدمه و هدف، روشها و ابزار، نتایج و بحث )شامل شکلها، نمودارها و جداول( و تعداد محدودی منبع اصلی و مهم بنا به سلیقه تهیه کننده تدوین شود

به نحوی که مندرجات متن دارای فونت درشت بوده و از فاصله یک متری به راحتی قابل خواندن و رویت باشد.

مطالب به نحوی تنظیم گردد که خواننده به راحتی ترتیب تقدم و تأخر مطالب را تشخیص دهد.

- در تهیه پوستر از نوشتن مطالب زیاد خودداری شود و در عوض سعی گردد از طرح، شکل، نمودار و روشهای ابداعی استفاده شود تا مطالب به طور پرجاذبه و

در مدت کوتاهی به خواننده منتقل شود.

- هزینه چاپ پوستر مبلغ 130 هزارتومان میباشد.

- فرمت تهیه پوستر را  میتوانید در اینجا دریافت کنید و همچنین در صفحه راهنمای ارسال مقالات دریافت کنید.