See English Version

محور های کنفرانس

1- روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت

2- میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی

3- گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی

4- بسته بندی مواد غذایی

5- غذاداروها و غذاهای فراسودمند

6- غذاهای سنتی و بومی

7- ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی

8- کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی

9- کشاورزی ارگانیک و پایدار

10- فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی

11- تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی

12- کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی

13- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی

14- محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها

15- اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی

16- تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی

17- شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت

18- دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی

19- سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم

20- سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده

21- بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان

22- سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت

23- کشت و صنعت در امنیت غذایی پایدار

24- امنیت غذایی- مصرف بهینه منابع (آب ، زمین، غذا)